Home        Aukje        Quantum Touch       Helen met energie       Huis reinigen
Spiegelen      Relaties      Gedachtekracht       Innerlijk kind       Contact       Links

 

Gedachtekracht

De kracht van de gedachte

Iedereen denkt altijd en overal. Meestal realiseren we ons niet dat wij niet onze gedachten zijn, maar dat we onze gedachten zelf kunnen sturen. Gedachten zijn energie en elke keer als je denkt, zend je energie uit en wat je uitzend krijg je terug. Denk je "dat lukt nooit" dan hoef je het ook niet te proberen. Als je iets graag wilt, dan moet je eerst alle negatieve en beperkende gedachten hierover uit je hoofd zetten. De enige beperking is namelijk je eigen denken. 

Wil je een nieuw huis? Nieuwe baan? Nieuwe liefde? Dat kan. Maar wat denk je van gezondheid? Meer energie, meer vrienden, meer lol in je leven? Meer vrede in huis, meer zelfvertrouwen, rust in je zelf, stoppen met roken, afvallen? Deze dingen kun je aantrekken, door ze te ‘bedenken’. Bedenk precies wat je wilt. Tot in de details. Zie het voor je. Voel het. Vergeet niet erbij te bedenken wannéér je het wilt. Doe dit gefocust. Zet alle andere gedachten uit je hoofd. Maak er een ‘bestelling’ van. Stuur de bestelling omhoog en laat het los, en vertrouw er op dat je zult krijgen wat je gevraagd hebt. Dat dit echt werkt, kunnen verschillende mensen beamen. Werkt het bij jou niet? Dan is de enige beperking jouw eigen denken. Veel mensen weten al wat je met gedachtekracht kunt doen. Maar vaak geloven ze dat er grenzen zijn. Een nieuwe baan visualiseren? Oké. Maar de ziekte die je hebt, kun je niet wegdenken. Want daar geloof je niet in. Jammer. Wat zit er in jouw onderbewuste, dat het tegenhoudt? Zet  eerst die gedachte uit je onderbewuste; die gedachte kan zijn:   

> Dat heb ik nooit geleerd, 

> Dat zou egoïstisch zijn

> Daar ben ik niet goed in

> Dat ben ik niet waard

> En zo zijn er nog vele beperkende gedachten.... maar samen gaan we zoeken in jouw onderbewuste waar deze gedachten vandaan komen. Want we zijn niet hier op aarde om onszelf te beperken.... toch?

 Onderbewuste
Ieder mens ontwikkelt een zelfbeeld, hiermee bedoel ik de laagjes van opvoeding, scholing, denkpatronen, overtuigingen etc…

Het zelfbeeld ontwikkelt zich door de jaren heen, wij houden ons eraan vast, omdat we gevormd zijn op deze manier.
Hierdoor identificeren mensen zichzelf met hun zelfbeeld, ze worden hun zelfbeeld, dit is het deel dat constant loopt te denken, zoeken, analyseren en maar maalt en maalt. We zijn niet onze gedachten, we zijn niet onze Ego's !
Het Ego is eigenlijk niets anders dan een zelfontwikkeld denkbeeld. Aangepraat door ouders, leraren en andere mensen in onze nabije omgeving. Door je eigen angst ga je dingen denken die niet echt zijn en op die manier leef je je leven vanuit een illusie, dus een leugen.


Werkelijke moed is de durf je te laten ontroeren
Je hart zo open te zetten dat je geraakt kunt worden…..
Niet muren metselen en zeggen "kijk mij eens flink zijn"
Dat heeft niets met moed te maken,
Dat is angst, want alleen wie bang is, doet een harnas aan…..

 

Het doel van het ontwikkelen van zelfbeeld

Onze opvoeders, leraren en andere adviseurs hebben het allemaal goed bedoeld, maar hierdoor zijn we niet geworden wie we werkelijk willen zijn; we zijn een "product" van de opvoeding en conditionering. Maar wie zijn we zelf? Dat weet jouw onderbewuste en daar gaan we mee in contact komen, zodat jij weet en voelt waar de beperkende gedachten vandaan komen. En dan kun je in vrijheid leven en denken........ 

Dan leer je om te denken in termen van "oneindige kracht" en "alles is mogelijk" dan openen zich de mogelijkheden voor jou en ontmoet je de juiste mensen die jij op dat moment nodig hebt. Ga ervan uit dat alles kan gebeuren zoals jij het wenst vanuit je diepste zelf.

Wat gaan we doen? 

>Samen gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak van "saboterende"gedachten. 
>Ik help je met visualiseren
>Ik haal stress en spanning uit je lijf
>We lossen oude boosheid op
>Je krijgt praktische tips en oefeningen mee


De intuïtieve geest is een godsgeschenk
En het rationele verstand is een dienaar
Wij hebben een maatschappij geschapen
Die de dienaar vereert
En het Geschenk is vergeten

Albert Einstein